Test 1, 2, 3

Op het gas in de herberg keuken staat broccoli in een tomatensaus te koken. Samen met een boterham een Tortilla mijn avondeten voor vandaag.

Een volle herberg vandaag. De kleinere herbergen sluiten voor de winter deze dagen, wat de resterende herbergen goed vult.

Ik deel het twee pits gasfornuis met vijf Koreaanse dames die uit niets een maaltijd weten te produceren die mijn kookvaardigheden ver te boven gaat. Dit, terwijl ze ook nog het kleine fornuis je weten te delen met andere gasten (mij!).

Er zijn veel nationaliteiten onderweg. Op dit moment lijken Koreanen de eerste plaats te delen met Noord-Amerikanen.

Ik heb verder gewandeld en gekletst met een Braziliaan, een Japanse, een Tsjechische stel (op de fiets van Estland naar Gibraltar, via de Camino/Portugal), een Deense, een Chinese en dus de Amerikanen en Koreanen.

Morgen ga ik de eerste van twee bergen over. Daarna denk ik een idee te hebben over hoe goed de Achilles zich houdt. Op het moment is het pijnlijk/gevoelig aan het einde van de dag en overdag tijdens het lopen goed te doen.

1,2,3, morgen weer een dag, maar nu eerst Halloween vieren hier.